søndag den 21. august 2011

Introtur


I torsdags var alle nye elever på Media College på introtur på Katbakken (et udendørs aktivitetscenter). Vi havde mega godt vejr, næsten for godt - jeg havde det såååå varmt, men hellere varmt end regnvejr, så det er jo nok godt i sidste ende. Der var nogle forskellige discipliner - tovtrækning, forhindringsbane, ultimate (frisbee) og rundbold. I tovtrækning kom vi på tilfældige hold - og mit hold vandt! :D utroligt nok, vi havde lidt givet op på forhånd, fordi vi var meget mindre end mange af de andre hold. Vi vandt en t-shirt (som min klasse havde lavet, eftersom vi er trykkere :b vidste godt der var en præmie, så ville mega gerne vinde! and I did). Samlet set var dagen rigtig hyggelig, men også meget trættende pga. den varme sol. Vi fik også skøn mad; grill, kage og paradis is - ude midt i en skov, det var meget underligt og fedt at de havde sat en paradis isbod op :b

Da vi kom tilbage til Aalborg tog jeg hjem til Per. Jeg orkede ikke at tage hjem, så det er dejligt, at jeg kender så mange ude i Aalborg som jeg kan tage hen til. Han havde taget en gave med hjem til mig fra Kina - wee flere gaver ♥ føler mig rigtig heldig med alle de gaver jeg har fået i år.

Totoro taske ♥

Her i weekenden har jeg arbejdet på Hotellet og på Værkstedet - ikke fordi der har været så meget. Men det er nu hårdt alligevel ikke at få en ordentlig weekend. & failure of the day: kom til at gå ind til sovende svensker idag =//____//= så svar dog når jeg banker menneske! - men ja ja så har jeg også prøvet det.

3 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du ikke behøver tage hjem hele tiden <3

  SvarSlet
 2. Paradis-isen var mega god! <3

  Nøøh, jeg var også bare super-sporty den dag! (Har stadig ondt i benene :C )

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig sjov introtur x3 Og total nice at dit hold vandt t-shirts når du gerne ville have dem :D

  Og den-der taske er bare alt for nuttet!!


  Men poeha - din weekend lyder ikke alt for sjov :c

  SvarSlet