torsdag den 8. september 2011

Missy Busy


Det er da vidst nok ved at være.. ..lang tid siden jeg har updated. Og Augusts billeder må lige komme til sidst i dette indlæg, da jeg ikke nåede at uploade dem i August (I failed).
Jeg får det hele til at gå med skole, og mine to jobs. Der bliver løbet lidt hurtigt, men man må arbejde for at nå sine mål. Jeg har fået mit kørekort & jeg har købt mig en ny telefon HTC Desire S - den er bare så smaaaart :D den kan alt muligt.
Jeg tror efterhånden også at jeg er ved at have styr på J-pop. Så nu kan den bare komme an - glæder mig virkelig til at der skal ske noget igen. Nu er det også lang tid siden jeg har været til con, og andre arrangementer *ondt af mig selv* - men det bliver nok ikke til noget nyt cosplay, så skal det ihvertfald være noget, hvor jeg ikke skal ud og investere i en paryk og andre 'større' ting.
Jeg er forresten også begyndt at se Tengen Toppa Gurren Lagann - mig + mecha? who should have known? men den er faktisk ret god. Ser den med Peter fra min klasse, når vi sidder i bussen til og fra skole - rigtig godt tidsfordriv. Vi mangler kun 6 episoder! :O skills ~
"Don't believe in me, believe in me that believes in you" - Kamina ♥


August måned

The last swin
Nathalia

Mystisk svamp i vores bed

Brombær ♥ den smukkeste slutning på sommeren

Masser af masser af regn, det var hvad august bød på. Hvilket desværre resulterede i meget få billeder. Og selvfølgelig har jeg heller ikke haft så meget tid.

~ Over & Out ~

3 kommentarer:

 1. Tillykke med kørekortet! ^^ og det lyder rigtig sjovt at se anime i bussen x'D hvis jeg kørte i bus ville jeg også ~
  Elsker virkelig brombær-billedet :3 uhmnumnum, snart modne brombær!

  SvarSlet
 2. Du er bare så sej med det-der kørekort x3 Selvom jeg ikke helt ved om jeg tør køre med dig endnu, haha!

  Uhuh, jeg er så glad for at du skal til J-Popcon c: Du mangler altid når du ikke er til de cons jeg er til :c

  OG JEG SAGDE JO AT TTGL ER TEH SHIT 8D Du gør mig stolt ♥

  Ps den-der svamp..det er Svampebob der muterer :c

  SvarSlet