tirsdag den 20. september 2011

The Reef

Lige nu sidder jeg på skolen. Naturfag .. om fugtevand - kedeligt? ja det tror jeg nok!
Så jeg tænkte, at det var på tide at blogge lidt. Har ikke fået blogget særlig meget, simpelthen fordi der ikke er sket ret meget. Jeg arbejder, går i skole, arbejder og går i skole.

Igår var jeg nede og bade på The Reef med Line. The Reef er det hotel jeg arbejder på, så jeg får fri entré og jeg må tage en gæst med for 50 kr. Hotellet er bygget omkring et vandland, som er indendørs men der er også mulighed for at svømme udenfor. Det var en rimelig kold dag, men vi skulle da lige prøve at svømme ud i strømbassinet :b det var helt vildt koldt, men heldigvis var der opvarmet jacuzzi hvor vi brugte en det meste af vores besøg. Det var så lækkert at sidde ude i kulden i det varme vand - på et tidspunkt regnede det også.
Bagefter tog vi på Jerrys og fik aftensmad. Dejlig mad, og jeg har nu 4 kroner tilbage på min konto. Jeg er et catch ;) just saying.


3 kommentarer:

 1. Sabrina... Det ser virkelig virkelig fedt ud *3*
  lol jeg elsker vand!
  Vi skal snart ses ikke?

  SvarSlet
 2. Wooooah - hvor ser det flot ud *-* Kenny og jeg blev hurtige enige om at vi da helt klart skal besøge dit hotel og vandland når vi engang har tid, haha :'D

  - Og godt der går SU ind på fredag xD

  SvarSlet