lørdag den 1. januar 2011

Welcome to 2011


Godt nytår! ..

2010 har været et stille og roligt år for mit vedkommende, syntes faktisk det har været et langt år :) men et godt år!
Som altid har jeg spist hjemme hos mine forældre, vi var bare os tre. Vi havde bestilt mad ved slagteren, som bor 5-6 huse nede af gaden. Til forret fik vi rejecocktail med flutes og hvidvin. Til hovedret fik vi oksemedaljon med kogte grønsager og cognacsauce. Og vi rundede af med en appelsinfromage. Det hele smagte helt fantastisk! - vi fik set dronningens nytårstale, og Huset på Christianshavn. Det skal man jo lige se!


Forretten og børne-champagne
Vi har fået børnechampagne siden jeg var lille,
lige til at starte op med når dronningen har holdt tale.


Mmmmhh ♥


Selvfølgelig skulle stuen også pyntes lidt op!


Efter vi havde spist og hygget lidt, kom Line og hentede mig. Vi skulle til fest på en stor gård, der ligger lidt udenfor byen. Knivholt. Det var en fest arrangeret af 3.g'ere på mit gym, for 3.g'ere (+ eventuelle venner).
Havde egentlig ikke haft de helt store forventninger til festen, for det så ikke ud til at der kom så mange.. men vi blev nok en 70 mennesker. Det var super hyggeligt! Fik danset, hoppet ind i det nye år med mine to veninder Maria og Line, og poppede champagne! :D Det eneste minus ved at være på Knivholt, var at vi ikke rigtig fik set noget fyrværkeri. Der blæste ret meget, så raketterne inde fra byen kom ikke højt nok op, til at vi kunne se dem ude fra gården :/ men vi hyggede os gevaldigt! - desuden bryder jeg mig ikke om fyrværkeri. Har skrækbilleder af fyrværkeriulykker printet på nethinden!

Havde min lille hat på til lejligheden ♥Tog hjem ad ved 3-tiden. og blev hentet på vejen af Per, som var så sød at kører mig hjem n_____n yyyyyndlings! ♥


~~~~~~~~~~~~~

Håber at I alle er kommet godt ind i det nye år! ♥

~~~~~~~~~~~~~3 kommentarer:

 1. Awww, so pretty ;_; <3 Og jeg har det på samme måde med fyrværkeri D: *hug*

  SvarSlet
 2. kom awesome ind i det nye år, og din fest slog vores D: vi var "kun" 40 mennesker x) OMNOM, REJECOCKTAIL!!

  SvarSlet
 3. Lyder som total lækker mad :'D Og hvor var du fin - dit hår sidder smadder flot *__*
  Og WOW, kæmpe fest dér :O Men lyder rigtig sjovt alligevel :D Dog en smule surt med fyrværkeriet o-x

  SvarSlet