tirsdag den 4. januar 2011

Skolestart og tilbageblik


Idag var så første dag efter ferien. Det var helt fantastisk at komme i skole igen, og se alle i klassen! og bare generelt se nogle levende mennesker :b Jeg har jo haft "ferie" siden starten af December, hvor jeg selvfølgelig skulle skrive SRP. Det er lang tid at være hjemme. Jeg er typen der bedst kan lide at være omgivet af mennesker hver dag - det giver mig ligesom drivet til at stå op.

Har ellers rigtig hygget mig i ferien, har fået læst hele 5 bøger! - det er ret vildt taget i betragtning, at jeg ikke rigtig har fået læst en eneste bog, siden jeg startede i gym :b har ikke haft tid eller overskud til det. Men det føltes fantastisk!


Fire af bøgerne er fra en serie skrevet af Jacqueline Wilson. Det er virkelig nogle af mine yndlingsbøger, selvom jeg burde være vokset fra dem! Men elsker dem virkelig stadig. De handler om at være teenager, om venskab og om sin første kæreste. De er super godt skrevet.

Hemmeligheder om mig ● Piger under pres ● For sent hjem ● Piger i krise

Den sidste bog hedder Stilleleg, og er faktisk skrevet af en som også går i 3.g på mit gymnasium. Købte den da den udkom, men har ikke haft tid til at læse den før nu. Syntes det er fantastisk at hun har fået udgivet en bog, og den var rigtig god! udover at slutningen var totalt træls! XD men det må man jo nu engang tage med.


I ferien har jeg også fået tegnet lidt. Det føles bare så beroligende og sidde og tegne. Så idag besluttede jeg mig for at jeg skulle have nogle ordentlige blyanter! - har tegnet med én slags blyant og bare trykket hårdt når det skulle være mørkere :b det er også sådan okay, men ødelægger lidt papiret, så man ikke kan hviske ud i det.


Sidst men ikke mindst!
Har så meget fået samlet heeeeleeeee Dragon Ball serien nu!
(oldschool-) Ninja! ja det tror jeg nok :D

2 kommentarer:

 1. Du har haft syggo lang ferie - kan godt forstå du glædede dig til at se dine klassekammerater igen :D

  Omg, 42 Dragon Ball bøger fylder bare såååå meget XD

  SvarSlet
 2. OMG!!!! DRAGONBALL!!! <3 <3

  hvor er det bare nogle godt blyanter du har! Derwent er mit fave mærke ~

  hvad tegnede du?

  SvarSlet