torsdag den 28. juli 2011

Nobu på besøg

De sidste to dage har jeg haft besøg af Nobu fra Sverige.
Det har været super hyggeligt, og vi har rigtig været på sightseen i Frederikshavn. Jeg har vist ham nogle af mine yndlings steder, og vi har delt en del kultur; dansk, svensk og japansk (siden han kommer fra Japan).

Jeg tog ned til færgen og hentede ham igår eftermiddags. Derfra tog vi hjem til mig for at sætte nogle af hans ting. Derefter tog vi ud i Bangsboskoven, som ligger i den anden ende af byen fra hvor jeg bor. Vejret var rigtig godt, så det var dejligt at cykle derud. Vi gik en tur inde i Bangsbo, tog på museum derude og til sidst en tur på Pikkerbakken så vi kunne se ud over hele byen.
Om aftenen tog vi ned til Palmestranden hvor vi badede. Vandet var noget koldt fordi vejret havde været så koldt de sidste dage, men det var rigtig sjovt alligevel - jeg elsker at bade ~ ♥

I dag valgte vi bare at tage det lidt med ro og slappe lidt af. Vi tog ned i byen omkring klokken 12, hvor vi gik igennem Fiskerklyngen - den ældste del af Frederikshavn.
Vi gik lidt rundt i byen, men kun ganske kort da der var trykkende varmt - og mange mennesker. Vi endte nede ved færgen hvor vi sad og hyggede os lidt i det gode vejr inden han skulle hjem til Sverige.

.. savner ham allerede vi havde det bare super hyggeligt, og vi snakkede rigtig godt sammen. Det er bare så dejligt når man kommer godt ud af det med folk.
Forhåbentlig kan vi få mulighed for at se hinanden inden længe..

Til slut.
Nobu havde en gave med fra Japan, fra sidst han havde været der.
Hiiiiiii~ ♥ Rilakkuma slik og en Plushie.
So awesome. Totally love it!


Tak Nobu for nogle gode dage ~ ♥

2 kommentarer:

  1. Palmestranden? er der eksotiske steder i Frederikshavn? x'D

    SvarSlet
  2. En eller anden weekend vil jeg komme og besøge dig - og så vil jeg også have den super seje rundtur i Frederikshavn :'D

    Men det lyder virkelig til at I har hygget jer - og sikke en super søde gave han havde med hjem til dig >w<

    SvarSlet