søndag den 18. juli 2010

Sadface

Idag har været en dårlig dag! På vej hjem fra Aalborg skriver jeg med min mor. Jeg spørger til Mitzy (min ene kat), om hvordan hun har det, for hun har været lidt dårlig på det sidste og har ikke ville spise. Min mor fortæller mig så at det ikke går godt, og at hele lørdagen har Mitzy været ved dyrelægen og få taget en masse prøver )':
Det viser sig så at hun har problemer med nyrerene. Hun har nu fået noget medicin for at komme sig, men det er ikke sikkert at de kan gøre hende rask - hvis ikke, så skal hun aflives D': Men de skal virke! 2½ pille om dagen skal bare virke!
Så idag har gået med at få noget mad i hende og gå ture med hende i haven, da hun ikke kan få lov at gå alene endnu efter hun har været i fuld bedøvelse hos dyrelægen, og stadig er noget svimmel + ret udsultet efter at have haft dårlig mave.


Mitzy ♥

5 kommentarer:

 1. Awww det jeg ked af at høre! ;w; Hvor ser din kat bare ultra cute og hugish ud ♥ håber snart hun får det bedre! God Bedring Mitzy~

  SvarSlet
 2. aweh.. 3: *sad face* din stakkels kat.. Håber det kommmer til at gå bedre med den. Og nu gør du også mig helt nervøs for min egen gamle kat som heller ikke har det så godt ;_; men de holder så længe de holder, de er jo ikke mennesker = de lever ikke så længe som os.

  SvarSlet
 3. Har været igennem noget der ligner det her et par gange efterhånden med mine katte... og ved at det bare gør lige ondt, når der sker dem noget slemt, hver gang .-. De dumme små nuttede, charmerende væsener, man når virkelig at knytte sig rigtig meget til dem helt ubevidst... aw.. Sms hvis der sker nogen progress, ne? Jeg ønsker søde lille Mitzy helt og lykke, Thor is also crossing his paws for you ♥ Og så er det jo trods alt godt at vide, at hun er i gode hænder, med mennesker det passer på hende og prøver at hjælpe hende, så godt I nu kan ^^ *huggles you*

  SvarSlet
 4. Neeej, jeg håber hun får det bedre :( Blev helt trist da du lå og fortalte mig om hendes manglede appetit!

  SvarSlet
 5. Neeej!!! misser D:

  jeg håber hun får det bedre <3
  bliver helt ked af det. ¨

  skriv endelig! jeg er på Face, også selv om jeg er på ferie okay? bare skriv, så svarer jeg asap. <3
  love'love

  SvarSlet