fredag den 18. maj 2012

Dark Shadows

Onsdag tog jeg hjem til Frederikshavn, for at holde Kristi Flyvefart. Det var stille og roligt derhjemme, og altid skønt at se sine forældre og mine to dejlige katte ♥

Igår (hvor jeg stadig var i Frederikshavn), mødtes jeg med mine 3 dejlige veninder Line, Maria og Sara. Vi skulle fejre, at det snart er Saras fødselsdag. Vi tog ud og spise, og efterfølgende tog vi ind og se Tim Burtons nye film Dark Shadows.

Jeg syntes personligt at filmen var rigtig god. Men jeg tror man skal kunne lide Tim Burtons film, før den er god - for den er lige så underlig, og mystisk som mange af hans andre film. Jeg syntes dog, at der var gjort rigtig meget ud af effekterne, og de fungerede rigtig godt. Hele filmen var bygget op omkring en lidt uhyggelig stemning, men man var aldrig sådan rigtig bange. Der var kun én ting i filmen, som jeg ikke brød mig om, og det var et twist sidst i filmen - men jeg vil ikke uddybe det, da jeg mener at folk selv bør se den ;)
Kan man lide Tim Burton skal man helt sikkert se den, og hvis man er lige så uheldig som mig, at sidde ved siden af en gimpe, der skal tjekke sin Facebook midt i biografen, skal man smadre hende ♥


Idag har været en god dag. Jeg vandt nemlig skolen Fotokonkurrence. Højskolen fotojournalist team har fået gennemført en idé om at have en fotokonkurrence kørende på skolen. Vi har haft 5 konkurrencer indtil videre, med forskellige temaer. Denne gangs tema var: No flesh and blood.
Jeg vandt med billedserien: The Day Everyone Dissapeared.

Præmie
wup wup


Her til aften har jeg været i Hjørring. Der var et arrangement i parken. Simply just hyggedrikke, og musik med DJ. Hyggeligt men ikke noget specielt. 

Imorgen kommer Emma på besøg :I looove looove ♥

The Day Everyone Dissapeared

2 kommentarer:

  1. Fedt at høre et positivt review af Dark Shadows! Jeg er nemlig selv rigtig skeptisk :'D <3 Jeg vil kraftigt overveje at se den!

    SvarSlet
  2. Åhh, jeg ville ønske at Tim Burton snart begyndte at benytte sig af andre skuespillere end Johnny Depp :'D
    Men det lyder som en dejlig tur med tøserne c:

    Og det er så fedt du vandt jeres foto konkurrence :D Det er også nogle dejlige billeder!

    SvarSlet