søndag den 5. september 2010

Hold om mig

Her til aften har jeg været i biografen og se film med pigerne. Vi så Hold om mig - titlen siger måske ikke så meget om filmen, men egentlig mere om den følelse man sad med da filmen sluttede, lærredet blev sort og rulleteksterne begyndte at køre op over lærredet.Filmen havde mobning som tema. Det var en rigtig ubehagelig film, for man ved at det sker for folk derude. Har ikke selv været udsat for mobning, men det betyder ikke at jeg ikke kunne forstå, eller føle hvor ondt det hele må have gjort. Vil ikke sidde og spoile på min blog, men den er helt klart ikke for sarte sjæle, og kunne jeg spole tiden tilbage ville jeg nok fortryde at jeg gik ind og se den ):

~ Hold om mig ~

Personerne i filmen er meget forskellige og jeg hadede dem egentlig alle sammen. Kunne ikke forstå dem eller sætte mig ind i de ting de gjorde. Samtidig havde jeg ondt af alle personerne, man fulgte alle personerne fra skole og hjem til deres liv hjemme, de havde det hårdt og svært på hver deres måde. Forstod vel egentlig først personerne da jeg så hvordan de havde det hjemme.

Line, Sara & Maria
Mine piger ~ Hold om mig ♥ altid


Vi havde bestemt os for at vi ville være lidt fine. Mest fordi Sara havde fået en ny kjole, så syntes hun vi alle skulle være lidt fine. Jeg tænkte at jeg ville krølle mit hår i anledningen - Sara skulle dog have syet sin kjole lidt om, så hun kunne ikke have den på alligevel, men det fik jeg først at vide da jeg var halvejs med håret D: alt for lang tid på alt for langt hår. Men elsker at have krøller (I feel like a princess), så det er vil ok alligevel :b syntes det blev ret godt ♥Forresten! sidst jeg var i genbrug var der en Pikachu!!!! :D måtte bare have den med hjem! er den ikke bare sød?! den ser måske ikke så stor ud på billedet, men den er faktisk pænt stor. Fik ham for 35,- og jeg elsker elsker elsker ham ♥

♥ Pikachu ♥


Pssst! vil ned og se Toystory!

3 kommentarer:

 1. awh, hvor er du yndig med krøller! ^ w^ ærgeligt at filmen ikke var så god dog, men det sker jo x'b

  SvarSlet
 2. Sabrina hvor er du smuk ;w; ♥
  og sikke en cute pikachu du har fået dig~~ ♥

  SvarSlet
 3. KÆMPE PIKACHU - JEG ER JALOUX!

  Godt du havde nogle gode veninder med i biografen for at se den film - den lyder rigtig hård :O

  Og hvor blev dit hår fint <3

  SvarSlet