torsdag den 5. august 2010

Traditioner


Traditioner - hvad er det for noget?

Er sur idag :/ alle traditionerne på mit gymnasium er blevet fjernet - ligesom jeg er blevet 3.g'er D: syntes det er så trælst. Forstår godt på nogle måder at der er nogle som har været utilfredse med svineri og at nogle af de nye elever har følt sig stødte eller været en smule bange. Men vi har alle været igennem det, så syntes jeg hellere vi skulle have fået at vide vi skulle være mere forsigtige og rydde op efter os selv!

På mit gymnasium har vi nogle traditioner. Dagen før første skoledag slår de nye 3.g'ere telte op i parken, drikker og hygger sig. Når de vågner op starter skoleåret på ny. Når de nye 1.g elever ankommer til skolen, står 3.g'erne klar med bøgegrene - de nye elever skal igennem rækken af 3.g elever som vifter grene over dem. Den følgende uge vil der være Puttesamling (en putte er en 1.g-elever, hvorimod en Gud er en 3.g elev). Puttesamlingen er en samling hvor de nye 1.g-elever får nogle påfunde retningslinjer at vide.

Væk med traditionerne og ind med dukseorden
Vi kan jo ikke rydde op efter os selv i disse tider!


Men man kan jo ikke gå og være sur hele dagen. Så heldigvis for mig sendte Zulu en af mine yndlings film her til aften. Forrest Gump. Syntes den film er så skøn bl.a. fordi man ser så mange historiske begivenheder på en helt anden måde; de bliver ikke uddybet helt vildt, da den jo handler om Forrest's liv. Men jeg elsker den også, fordi der er nogle kanon gode budskaber:

"Life is like a box of chokolate
You never know what you're gonna get"

Livet er uforudsigeligt og kærligheden er stor i filmen. Sidder altid og er ved at græde i slutningen. Tror aldrig jeg bliver træt af at se den film, heller ikke selv om jeg har set den så mange gange! ♥


Forrest: "And that's all I have to say about that"

1 kommentar:

  1. love forest gump.
    hvor er ledelsen af din skole bare ond!!! fuuck, saadan noget goer man jo! og det virker altsaa ret saa uskyldigt.
    I kunne jo goere det elligevel, og saa bere vaere soede? xD

    SvarSlet