mandag den 31. december 2012

Books books books


Det nye år skal startes ud med planer om en masse gode bøger.
I fredags var jeg i Bøger og Papir hvor jeg fik 3 bøger for 200,- Det er altså bare lækkert, og de er alle hardback virkelig lækker kvalitet.3 for 200,- 
Tosserier - Halfdan Rasmussen

Udvalg af humoristiske nonsens-digte for voksne indeholdende både kærlighedsdigte, 
limericks og satiriske og moraliserende digte med pointe.


Blev varm om hjertet da jeg så den. Halfdan Rasmussen bringer mit indre barn frem. Dansk historie, så den måtte jeg bare eje 


 Elleve minutter - Paulo Coelho

Knust af kærestesorg rejser smukke brasilianske Maria til Genève, hvor hun som luksusprostitueret oplever sex i mange varianter, før hun lærer hvad kærlighed er. 

Paulo Coelho er især kendt for at have skrevet Alkymisten. Jeg læste en af hans bøger, da jeg gik på Media College, han skriver fantastisk, derfor glæder jeg mig til at læse denne. 


Askepot - Kristina Ohlsson 

Fredrika Bergman er ansat som akademisk uddannet efterforsker i politiet, hun føler sig ilde tilpas og "drengene" har da også svært ved at acceptere hende. Men lidt efter lidt får hun greb om en vanskelig sag om bortførte børn.

Endnu en svensk krimi forfatterinde er på banen, og hendes bøger skulle efter signe være skrevet rigtig godt. Jeg købte denne bog som en gave til min mor, fordi hun elsker krimier. Hun gik igang med at læse den, dagen efter hun havde fået den, og hun siger den er super god, og at jeg burde læse den. Så det overvejer jeg, selvom jeg ikke er så god til krimier. 

 Marco Effekten - Jussi Adler-Olsen

Vi følger her drengen Marco, der allerede fra en tidlig start bliver sporet ind på en kriminel løbebane af sin onkel Zola. Zola har yderst kriminelle tendenser og får på mystisk vis inddraget hele sin familie i sin kriminalitet, og Marcos liv kommer i først i fare da han flygter fra familien der har planer om at operere på ham, og Marco ved for meget om familien og dens metoder til at de kan lade ham uset slippe væk.

Jeg fik denne bog i julegave, og har kun hørt meget positive ting om Jussi Adler's måde at skrive på, så jeg glæder mig meget til at bevæge mig ind i hans univers, og se hvad han kan byde på. 


 

Rygtet vil vide - Jill Mansell

Tilly flygter fra et forlist kæresteforhold i London til en lille provinsby. Hun ønsker at modstå byens berygtede kvindebedårer, Jack. Men flygter hun fra sit livs kærlighed?

Min mor har hørt denne som Lydbog og siger meget positive ting om den, hun syntes jeg skal kaste mig over lydbøger, og måske vil dette blive en god start? Bogen skulle være fyldt med kvindehumor, og en god læser. Jeg glæder mig allerede til at komme igang med den, og håber at oplevelsen med lydbøger bliver god. 


2 kommentarer:

  1. Jaaaa, en masse bøger at læse <3

    SvarSlet
  2. hold da op, dejligt med nye oplevelser på bogform! <3 good luck

    SvarSlet