mandag den 20. februar 2012

Valentines'Cirkus'Nordkraft


Det har været en travlt weekend. Der er simpelthen sket så meget - og det var rigtig dejligt, efter jeg lå syg hele sidste weekend (og lidt til).

Fredag havde vi Valentines fest på skolen.
Not much to say - I spread some love in form of stickers.


Lørdag tog jeg ind til Aalborg - til Sascha og Astrids 42 års fødselsdag.
Det var så dejligt at se alle, som jeg ikke har set siden J-pop. Det er så dejligt når de søde venner er samlet til ét arrangement. Siden jeg ikke havde noget digitalkamera med, kommer der ingen billeder (endnu!) - men fortvivl ej. Jeg har været igang med at fremkalde de analogbilleder jeg tog.

Mange tak for en rigtig god fest ♥
(og mad, og plads, og smil, og kage, og glædestårer og og og ... ♥)


Olympus OM-1

Søndag tog Per og jeg ind til Aalborg. Jeg ville rigtig gerne ind til Nordkraft og se min lærer Emil Schildt's udstilling (skulle i få lyst til at se den - er det gratis og den hænger i Nordkraft de næste 2 uger). Efter vi havde set udstillingen, tog vi elevatoren op til 10'ende sal - der har universitetseleverne nemmelig lokaler :D det var virkelig fedt. Vi kunne se heeeeleeeee byen deropppe fra.

Derefter gik vi en tur langs kanalen, og besluttede os for at gå i Utzon Centret. Her var der en udstilling med en masse reoler, møbler og former. Det lyder måske kedeligt, men det var faktisk en rigtig sjov udstilling.


Vi var også ude på Platform 4, som er et forladt sted, hvor folk har fået lov at udfolde sin alternative kunst. Der var mange sjove ting derude.Hihi og en forsinket Valentines gave til mig. Per havde købt en bog, som jeg har haft kigget lidt på. F*ck alt og få et bedre liv. En lille selvhjælpsbog, til at sige fuck dét, til nogle af de små problemer i hverdagen. Lille bog, stor læring - gode humor. Hvis I kommer forbi den i en bogbutik, så tag et kig, jeg kan ikke lade vær med at smile, når jeg bladre igennem den.2 kommentarer:

  1. Awh hvor er det et godt blog indlæg <3

    SvarSlet
  2. tak for en dejlig fest tilbage :3 og hvor er det en nice bog, lyder som noget der burde være obligatorisk læsning

    SvarSlet