onsdag den 16. november 2011

J-popcon 2011


I weekenden har jeg været til J-popcon ♥ siden det er rigtig lang tid siden jeg har deltaget i en convention, var det rigtig dejligt at se de venner fra rundt om landet (og Sverige), som jeg næsten kun ser til conventions.

Fredag gik med turen til København sammen med Louise, Tøsen, Dorte & Kristine. Vi ankom til en lang lang laaang kø - men fleece-Kigurumi, vanter, kaffe og godt selvskab slog kulden rimelig godt ihjel. Da vi endelig kom ind slog jeg mig ned i Artist Alley hos Line - hvor jeg egentlig hyggede det meste af aftenen.Lørdag var en dag lidt allover - men vigtigst af alt var cosplay-showet, som er det jeg ser aller mest frem til ved en con. Vi fik plads på 1. række ♥ & tillykke til alle vinderne, I gjorde alle et flot job. Showet var virkelig af høj standart i år! :')


Søndag var pakke-sammen-dag/sige-farvel-dag. Da vi kom ind til connen startede vi med at få lidt morgenmad, før turen gik til Øksnehallen, hvor Kristine, Dorte, Louise og jeg skulle deltage i årets j-fashion show (samt 21 andre modeller). Jeg var bange for, at der ikke ville komme særlig mange, da det var tidligt og søndag - men var positivt overrasket over hvor mange, der kom og så os.

OBS: flere billeder fra j-fashionshowet
kommer på facebook om nogle dage.

Det var en super god con. Selvom jeg døjede en del med hovedpine (som altid), og det var ikke meget jeg fik set de venner, der skulle deltage i cosplayshowet .. & Sascha :c ♥
Siger tak til alle de søde mennesker ~ ♥ & tak til J-popcon & con-guden, som ikke har givet mig efterfølgende con-syge :D

4 kommentarer:

 1. Why you no get con sick din lille lort <3
  Tak for en dejlig weekend!

  SvarSlet
 2. overload af Sabrina! : D det var så godt at se dig igen så hurtigt n _n

  SvarSlet
 3. Du er så sød og dejlig, det var rigtig godt at se dig igen! ;___; det føles bare, som forever.

  Din lolita kjole var super cute og klædte dig rigtig godt og waa I miss you! ♥

  Sååå.. hvad siger du til, dig og mig på en lille café et sted langt væk fra alt ♥

  SvarSlet
 4. Awwh, du er så sød x3
  Jeg er ked af at jeg ikke så dig mere under connen, men dejligt at læse at du havde en god con :D

  SvarSlet