mandag den 24. oktober 2011

Fødselsdag 20 år


Igår havde jeg fødselsdag for 20. gang :I det er skrækkeligt, at jeg lige pludselig er blevet så gammel - men som jeg sagde til Louise; så længe man kan køre på børnebillet, er man vel teknisk set ikke gammel? hihi


Lagkage med vanilie og brombær fyld


Dagen startede ud med at min Bedste kom til morgenkaffe. Vi fik rundstykker og morgenbrød, og senere lagkage, der indeholdt sommerens brombær. Jeg åbnede også pakkerne jeg havde fået, det var nogle rigtigt skønne gaver - og intet skal byttes ♥

En støvsuger, et strygejern, to håndklæder, et par vanter, et gavekort til Hunkemöller, 2 trøjer og lidt penge. Er rigtig glad for alle gaverne - især de praktiske, som støvsugeren og strygejernet, da det er ting jeg ville hade at gå ud og bruge penge på.


Hen på eftermiddagen slappede jeg bare af og nød det gode vejr, og senere skulle jeg lige en smut forbi arbejdet - ikke lige hvad man har lyst til på sin fødselsdag, men sådan er det jo nu engang n____n men havde nu ikke den sure mine på, for jeg tænkte på, at nu var min tilmelding til højskolen sendt afsted - iih glæder mig så meget ♥ jeg starter på højskolen d. 8. Januar.


& sidst men ikke mindst; tillykke med fødselsdagen til Louise
~ Du er en dejlig pige ~


4 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen n _n lækker lagkage * A*
  jeg kan godt lide at du nu er blevet så voksen at du bliver helt glad for praktiske gaver ;D men kender det godt. Håber du får det mega rart på højskolen!

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det nogle flotte gaver! Fedt med støvsuger især! Og den der t-shirt er mega flot <3 tillyyyyyyyykke igen kære Sabrina.

  SvarSlet
 3. *pride* jeg er på din blog <3
  Tillykke igen igen skat! Jeg håber du havde en fantastisk dag! Love you!

  SvarSlet
 4. Hvem prøver du at narre, Sabrina? Du er jo et oldtidsfund ;D
  Den-der kage, ikk. Jeg er bare SÅ meget slet ikke jaloux. Overhovedet ikke. Næh nej.

  Og lyder som en dejlig fødselsdag :3 Skønt ikke at skulle bytte noget.

  + Dit højskole ophold skal nok blive alt for fedt!!

  SvarSlet