fredag den 27. maj 2011

Skole, spas og afslutning

Nu gør jeg det! endelig har jeg fået sparket mig sammen til at skrive blogindlæg. Jeg beklager meget at der er gået så længe, og at jeg derfor er nød til at skrive om en masse i ét blogindlæg x___x er også ked af at jeg ikke har fået læst nogle blogindlæg, eller kunne deltage i forskellige arrangementer.. nu skal I bare høre..

Mandag d. 16
Jeg har jo det sidste stykke tid, arbejdet i kostume-udvalget på skolen.
og om mandagen skulle generalprøven på 3.g-samlingen foregå. Vores samling var lavet over Pirates of the Caribbean (der er tradition for på min skole, at 3.g-samlingen er lavet over Disney film, de to forrige år: Aladdin og Herkules).


Efter generalprøven var der fest i vores park (der ligger en park, liiige bag ved mit gymnasium). Der var to telte med musik, et med livemusik og et med DJ. Folk kunne slå telte op i parken og sove der. Der var helt vildt god stemning :D aftenen bød på masser af alkohol, spas, ballade og nøgenløb om søen hihi n____n og vi var også ret heldige med vejret - der var lovet regnvejr, men det holdt tørt, selvom det var noget gråt.

Tirsdag d. 17
Blev der fremført 3.g-samling for 1. og 2.g'erne (nogle af skuespillerne med 'mindre' tømmermænd *host*) men det gik godt. Der blev også delt roser ud til alle de lærer, som vi havde haft gennem de 3 år :)
Efter vi var færdige i festsalen var der frokost med lærerne i kantinen. Her fik vi desuden vores mundtlige eksamener at vide. Mine eksamener:

Skriftlig dansk, engelsk og spansk
Mundtlig psykologi, AT, historie og dansk

Hvem var en glad lille pige? det var jeg! :D
Har allerede været til psykologi-eksamen n__n 10 wuuh

Torsdag d. 19
Var mig og pigerne (Maria, Line og Sara) ude og fejre Sara's fødselsdag. Vi var ude og spise, og tilbragte derefter aftenen med den kære Hr. Depp ♥ vi var nede og se Pirates. Syntes det var dejligt at filmen ikke som sådan hang sammen med de andre film... men det bedste af det hele var kærlighedshistorien med havfruen ♥ ♥ ♥ vil også være kærester med en havfrue?!?! og gerne en der er lige så hot som hende i filmen


Oveni alt dette hurlumhej har jeg haft teori-timer og kørertimer, gået på arbejde, fået mig 3 sting efter at have fået fjernet en tingest og set B gata H kei færdig + jeg har redet mig en dejlig omgang halsbetændelse! ~
kaos? ja meget. Men det har været helt fantastisk! ♥ og nu ved I så, at jeg ikke er død .. endnu

3 kommentarer:

 1. God bedring! <3

  Det lyder som om du har haft det skønt! Og havfruen dér.. OMG! She was hot-stuff! ~

  SvarSlet
 2. holy shit, du har meget at se til ^^ Tillykke med psykologi-eksamen!

  SvarSlet
 3. Tillykke!

  og B gata H kei er sååå weird! xD men ret lol alligevel~

  SvarSlet