torsdag den 21. april 2011

Påskehygge

Her er lige en lille update om hvad jeg har lavet i påsken indtil videre :3I tirsdags var jeg en lille tur i Aalborg, for at være lidt sammen med Louise. Vi havde en rigtig hyggelig dag, som vi tilbragte inde i byen - Louise skulle finde nogle sko til hendes cosplay-projekt, og jeg havde bare helt vildt meget lyst til at bruge penge :b det blev dog ikke det helt store, jeg købte et par hårdt trængte sko fra H&M, og en Ghibli film inde fra Stereo Studiet til 50,- :D how I do love Ghibli ♥ Kender ikke filmen, så håber at den er god.

Ocean Waves/I can hear the ocean

Igår var jeg ude og køre bil for første gang på rigtig vej. Det var sjovt at køre landevej, og knap så sjovt at køre inde i byen D: men min lærer havde faith in me, så jeg fik lov at kører bilen ned til køreskolen, selvom det er et af de mest trafikerede steder i Frederikshavn >___< overlevede og ingen døde, så går ud fra at det er fint.
Derefter tog jeg op til byen for at mødes med Line. Vi tog ud for at kigge på sko. Der er ikke længe til galla. Fandt et par super flotte sko inde i Bianco til 350,- det syntes jeg lige var overkommeligt.
Lovely eh? ♥


I aften skal jeg med 2x Camilla og Mie, til noget tøseaften nede i byen.
Mad, underholdning og masser af drinks! ♥

5 kommentarer:

 1. Det lyder rå hyggeligt <3
  glæder mig til at se dig igen :)

  SvarSlet
 2. ohoho, du er også gået ordentlig igang med kørekortet nu : D held og lykke, fra nu af bliver det kun sværere <3 (men man har rigelig med lektioner, så man når det sagtens)
  god påskøøh <3

  SvarSlet
 3. ARH!! DE SKO ER PÆNE MAN!!!

  tak for en lækker dag <3 med us <3

  SvarSlet
 4. Held og lykke med køreprøve (?)

  og Ocean waves er ret sød! Jeg blev i hvertfald lidt glad da jeg så den!

  og LOVELY SHOES! I love them!

  Glæder mig så meget til at se dig til Svs igen~ >w<)b you are missed!~

  SvarSlet
 5. Godt du fik brugt lidt tid med Louise ♥ (Og fik dine ting fra mig af 8D)

  Og nu tør jeg aldrig komme til Frederikshavn, hvis du bare ligger og kører dødsræs i bil :c

  SvarSlet