tirsdag den 15. februar 2011

Uge 6


Endelig internet igen!
Har ikke haft internet de sidste par dage. SÅ irriterende! man kan altså bare ikke leve uden internet når man er van til det! :s så nu kommer der en lidt lang post, med nogle forskellige ting. Så er du advaret! lover at dele posten op, så det ikke bliver så voldsomt!

Søndag d. 13-2-2011

Mine forældre og jeg tog ud på Bæklund Kattehjem, som ligger ca. 30 minutter i bil fra hvor vi bor. Min mor havde læst om en kat, som var blevet fundet på ved et boligkompleks og skulle have været aflivet, men da dyrelægen nægtede det, var hun kommet ud på Bæklund. Min mor bliver så sentimental omkring sådan nogle historier, og vi har snakket lidt om evt. at få en kat mere - Pelle har virket så rastløs på det sidste :/ tror måske han savner Mitzy ..

Vi kom derud, og vi forventede at se en stor kat (fordi hun så ret stor ud på billedet fra nettet) men da vi kommer derud er det en lille kat på kun 3 kg. hun var bare så nuttet, at der ikke gik lang tid før vi besluttede at hun skulle med os hjem! Så dagen efter (mandag) tog vi ud og hentede hende. Hun hedder Freja og er kun 1 år gammel ♥

Her er lige et billede jeg fik taget idag.
Lover at poste nogle flere når jeg får taget nogen,
men hun er meget sky :) hvilket jeg syntes er sundt for en kat!


Fredag d. 11-2-2011

I fredags var jeg med min veninde Line, inde på skolen og se musical'en Aida. Den var virkelig gennemført! Var slet ikke klar over hvor mange sangtalenter vi har på vores skole! :O samtidig var historien bare alt for god :')

Den handlede om det gamle Egypten, som dengang var i krig med Nubien. Kaptajn Radames (som er forlovet med Egyptens prinsesse, Amneris) fanger Nubiens prinsesse Aida, men han må ikke vide at hun er prinsesse. Aida bliver givet som en gave til Amneris. Aida og Radames kan ikke undgå hinanden på palaset og bliver forelskede. Men da deres nationer er i krig og Radames er forlovet med Amneris, er deres kærlighed forbudt.
Deres kærlighed bliver opdaget, og de bliver sammen begravet levende - men de mødes på ny i deres nye liv (nutiden), på museet hvor deres gravplads er udstillet.

Love love looooove ♥ det var virkelig en smuk historie - dog med meget mere handling, som er cuttet fra, for at mit indlæg ikke bliver alt for langt!!

Aida & Kaptajn RadamesLørdag d. 5-2-2011

I lørdags var jeg til Sascha's fødselsdag! :D Det var super hyggeligt at være en tur i Aalborg og se nogle af de skønne mennesker, som jeg ikke ser alt for tit n____n''
Må indrømme at jeg var noget utålmodig i løbet af aftenen, Sascha ville først åbne gaver kl 00:00 TT____TT elsker at se folk åbne gaver! - men kl. 00:00 blev det, og vi sang fødselsdagssang! :D og efter sang og gaveåbning fik vi kage @___@ den allermest awesome kage ever! Svampebobfirkant-kage! - En af mine veninder fra skolen, som er fan af svampebobfirkant, blev helt vild da jeg viste hende billeder af kagen hihi ♥ hun spurgte endda om det var en man kunne købe. Vær stolt af kagen, vær stooooolt ~
Jeg smider lige et link op til Saschas blog, så du kan gå ind og snage, der er nemlig nogle super gode billeder fra fødselsdagsfesten. - Klik på mig -

Det var en super hyggelig aften, og det var rigtig dejligt at have en weekend med Louise ♥ har rigtig savnet hende & hendes alt for hårde seng, som plejer at gøre mig til krøbling (men klarede mig denne gang, med alkohol i blodet og min egen pude).

Sorry for det lange indlæg!
~ Over & out ~

2 kommentarer:

  1. Daaaawww <3 jeg har også savnet dig (er glad for at du ikke sov så ubehageligt denne gang)

    og din nye kat er bare nuttet!! *3*

    SvarSlet
  2. I SIMPLY LOVE YOUR CAT IT'S ADORABLE! >w< ♥ ♥ ♥

    SvarSlet