søndag den 21. november 2010

Sugar & Spice november

Igår var jeg en tur i Aalborg med Loli-gruppen Sugar & Spice, som jeg er medlem af. Vi var 6 i alt, og vi tog ud og se to museer - Kunsten og Utzon center. Elsker at være på museum, jeg syntes det er super spændende at komme ud at se noget nyt og anderledes.
Da vi ankom til Kunsten, gik vi ned og fik mad som det første, om'nom'nom jeg fik et pølsehorn, varm kakao & en chokolade/nøddekage O__O droool! når Loli'er samles er det en regel at der skal være mad!
Da vi havde været på de to museer tog vi hjem til Sascha og så Poca Hontas.. eller det vil sige Thea var vidst den eneste der fik set hele filmen, eftersom mig, Astrid & Mette faldt i søvn og Sascha og Michelle lavede Pizza. Vi sad og hyggede og bare snakkede :3 det var virkelig tøsehygge ♥

gruppe-billede taget af Sascha ♥
(Look at all that snow?!?!)

Det var en rigtig god dag ♥ tak til alle pigerneDet sidste billede er fra en udstilling på Utzon center.
Det var den udstilling jeg syntes var sejest! den havde alle mulige ting, som var lavet og genbrugt af andre ting. Fx var legetøjet lavet fra træ brugt ved vejarbejde.

3 kommentarer:

 1. Waaaa Snee~~ *W* det lyder som om du har haft en super dejlig dag ^^b

  SvarSlet
 2. ååårh, snyd at jeres sne bliver liggende deroppe x'D vil også! lyder lækkert med endnu et vellykket circle-meetup, gogo girls

  SvarSlet
 3. Ej, jeg har lyst til at tage ind på Kunsten nu bare for at spise pølsehorn og kage. Det var godt nok billigt! Og det var super hyggeligt at være sammen med dig som altid, Sabrina-darling. Som jeg også fik sagt til dig mange gange - JEG ELSKER DEN KJOLE PÅ DIG!

  Og dit hår var bare sååå nuttet :'D Du er blevet rigtig god til at sætte hår på det sidste *-*

  SvarSlet