mandag den 15. april 2013

De små glæder

Siden sidst er der sket nogle små mirakler. Jeg har fået set hele PoyoPoyo - alle 52 afsnit. Der er måske ikke en kæmpe bedrift siden de kun varer 3 minutter hver. Men for mig er det stort.Jeg elskede serien for dens simpelhed og humor. Det er en serie jeg kan anbefale, hvis man søger lidt tidsfordriv i hverdagen, uden at det skal sluge for meget tid. Og jeg kan helt sikkert anbefale den hvis man kan lide katte!~

I torsdags afleverede jeg projekt. Vi havde fået til opgave og designe en matematikbog. Cover og nogle opslag. Det var ikke verdens mest spændende opgave, men jeg fandt den faktisk ret fangende til sidst. Desværre var der meget stress på til sidst i projektet, fordi vi næsten havde haft undervisning fra 09.30-15.30 hver eneste dag *dyb indånding* og nu er den afleveret :)Da jeg blev færdig med projekt og havde set alle PoyoPoyo afsnit besluttede jeg mig for at begynde på en serie, som mange af mine søde venner havde anbefalet mig og sagt rosende ting om. Sukitte Ii na yo. eller oversat; Say "I love you".


Endte med at se serien på 3 dage. Hvilket er ekstremt hurtigt for mig. Måske det hurtigste jeg nogensinde har set en serie. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om den reelt var rigtig god - eller det var mangel på anime i alt for lang tid; for jeg syntes måske den var lidt for "stille" til min smag. Der var ikke så meget humor, og eller ikke så meget aktion/echiness. Men det var en rigtig sød serie, og jeg er da glad for at have set den :)


I denne weekend har jeg været hjemme i Frederikshavn og besøge mine forældre og mine to dejlige katte Pelle og Freja ~Om lørdagen var mine forældre, min tante og jeg på Grenen for at geocashe. Vi fandt 17 cashes og vejret var helt fantastisk. Det var en dejlig stille weekend i Frederikshavn.
"We all have our scars. From loving someone too deeply"

Sukitte Ii na yo.


1 kommentar:

  1. Hvor er du cool du stadig geocasher :'D og nice du er ser anime igen (?), jeg tror dog ikke jeg kommer til at se "Say I love you" den virker lidt for slice of life for mig!

    SvarSlet