torsdag den 22. marts 2012

Kita træf 12.1

Sidste weekend var jeg til Kita træf 12.1, og jeg fik denne gang lokket Per med :) ♥
Om fredagen fik jeg 2. pladsen i Fredagsquizzen :'D er stadig ikke kommet mig over hvor fedt det er at vinde. Toffeepops og Ramune ♥ I be so awesome. Take that Kristine ! ~
Sejren om fredagen gav mig mod på at være med i holdquizzen for første gang :I og nu er jeg vidst klar til at gøre det igen, det var rigtig sjovt.
Weekenden var så hyggelig - men syntes det gik alt for hurtigt.I onsdags var fotoholdet i Roldskov for at tage billeder af Troldeskoven, før den springer ud. Så er det meningen at vi skal derud igen, når skoven er grøn og frodig.

Næsehorn

Edderkoppemonster :c


Onsdag aften havde jeg et Photoshoot med Esther fra højskolen. Øvede mig på portræt i studiet. Både for at øve, men også for at få nogle billeder til min portfolio - og som tak får Esther nogle billeder.


I torsdags havde vi Fællesdag (som er undervisning hvor hele skolen er samlet - det har vi hver 2. uge). Det var denne gang Stor Legedag. Vi blev delt op i 4 hold - hvor der var nogle foreskellige udfordringer, lidt ligesom sportsdag.

Der var; Quiz, Bordtennis med fører (to personer om ét bat), Slackline, kør langsommest på en cykel, gummistøvlekast gennem benene og kaste med æg. Sjov og alternativ fællesdag :) vi rundede af med en gang rundbold :D


Undskyld jeg ikke updaterer så meget. Men jeg lover at jeg har det godt.
Jeg har forresten søgt ind på UCN Aalborg som Multimediedesigner og Designteknolog. Foruden at jeg vil søge ind på medieskolerne i Viborg som fotograf.

3 kommentarer:

 1. Du kan selv tage den man, jeg vandt også noget <3! (Dumme barn ;D)

  Jeg kan rigtig godt li portrættet! :)

  SvarSlet
 2. årh hvor sejt! (altså det hele). Men hvis du kommer ind på Viborg.. puha.. alt for langt væk

  SvarSlet
 3. Du er bare altid så skide heldig i Fredagsquizzen xD Og dejligt at du fik prøvet HoldQuizzen :D

  Hvor er det edderkoppe træ uhyggeligt :c

  SvarSlet