søndag den 29. januar 2012

On ice


En kort lille update ~

Sidste fredag var vi nogle stykker der tog til Hjørring og skøjte. Det var lang tid siden de fleste have været ude at skøjte, og flere havde kun prøvet det få gange. Så der var et par enkelte styrt - men alt i alt var det en rigtig dejlig dag.

Billede taget af Peter Emil

I weekenderne har vi gået sammen og lavet mad. En dag lavede vi topping-sushi med hjælp fra Toko (vores elev fra Japan). & igår havde Ben (elev fra Storbritannien) lavet lækker apple crumble dessert mmh ♥
Vores weekender går ellers med hygge og film. Når jeg da ikke er i Aalborg ~

I torsdags var jeg med noget af skolen til modeshow i Aalborg. Et hold elever fra designskolen havde færdiggjort deres uddannelse, og de fremviste hvad de havde lavet. Vi var en del fotografer afsted, og folk fra tekstilholdet. Det var en rigtig god tur, og det var superfedt at være med som fotograf, for vi fik lov at stå for enden af catwalken.

I dag har jeg været i fotohuset fra morgenmad til aftensmad. Vi var nogle stykker ovre og male med lys. Jeg håber lidt at jeg kan få nogle af billederne, da de ikke ligger på mit kamera - så vil jeg poste dem senere.

Imorgen skal vi på tur (bare os fra fotoholdet). Vi skal til Stranden, i skoven, til Rubjerg Knude, og hvad ellers spændende der nu er heroppe :)

Enjoying life and learning ♥

lørdag den 21. januar 2012

Edward Scissorhands

Hej fejl i opdragelsen ♥

Her til aften var vi nogle stykker, der besluttede os for at se en film på skolen. Vi flyttede sofaerne, sad med dyner, drak te og kaffe. Vi besluttede os for at se Edward Scissorhands - hvilket jeg syntes var en god idé, efter som jeg ikke havde set den før.


no hands - only scissors

Det er en Tim Burton film - og jeg elsker virkelig Tim Burtons underlige og til tider lidt uhyggeligt fortællinger. Jeg har dog kun set nogle af de animationsfilm han har lavet. Men kunne rigtig godt lide denne - ikke fordi den var et flot og imponerende kunstværk (men nu er den jo også fra 1990) men fordi man tydeligt kunne se Tim Burton universet selvom det var en spillefilm. For eksempel var slottet et godt eksempel på klassisk Tim Burton; trapperne med de skæve trin, det uhyggelige og mørke miljø. Tror noget af det jeg elskede mest ved filmen, var Tim Burtons måde at tolke "virkeligheden" på; smuk og farvestrålende - men ironisk nok ikke perfekt når det kommer til stykket.

Fortæl mig, er jeg den eneste som ikke havde set denne?

torsdag den 19. januar 2012

Mood of analogue




Min roomie Catalina ♥

(Olympus OM-1)
Scanning af analogfilm

Leg i studiet
Model: Noomi



Når noget går galt - betyder det ikke, at det ikke kan bruges

(Canon D1000)


Vrå højskole ♥


søndag den 15. januar 2012

Karigurashi no Arietti

I dag har jeg været på kærestetur inde og se Arrietty :) jeg var jo så heldig at vinde 2 fribiletter ved Kita's julefrokost. Mit lille Ghibli fangirl hjerte er fyldt med glæde ♥


Arriettys hemmelige verden er inspireret af Mary Nortons historie om Lånerne, der handler om små mennesker, som låner ting fra rigtige mennesker. Mere om handlingen vil jeg egentlig ikke sige, for ikke at spoile for meget. Som stor fan af Ghibli elskede jeg filmen. Den har samme stil som mange af deres andre film - hvilket jeg syntes er rigtig godt. Historien er rigtig sød og der er virkelig blevet tænkt kreativt; de små lånere har frimærker og knapper hængende som pynt i deres hus, og Arrietty bærer en lille klipse-tingest til at samle hendes hår. Der er rigtig mange små detaljer i filmen, hvis man lige lægger mærke til det. Det eneste minus jeg syntes der er ved filmen, er at slutningen er meget åben. Jeg ville personligt gerne have vist hvad der sker forsat med de to hovedpersoner.


Skal helt sikkert have filmen når den kommer på DVD. Til min Ghibli samling ~

I ♥ Ghibli

fredag den 13. januar 2012

Første uge i Vrå

Såå.. nu har jeg været i Vrå en uge (eller en skoleuge), og jeg syntes lige jeg ville blogge lidt om hvad der er sket.

I onsdags havde vi bålaften - og egentlig var det pisse koldt, men vi var nogle få, der blev ude i 2½ time. Der blev lavet snobrød og skumfiduser, og der blev spillet musik og sunget nogle blandede fællessange - hvad folk nu lige kendte.


Vi har en elev fra Japan, og hun havde aldrig prøvet at lave snobrød haha ♥ det var ret sjovt. Brødet faldt af pinden, og hun var den sidste til at blive færdig med hendes brød, selvom hun var en af de første, som gik igang :D

I torsdags var vi på Kunsten i Aalborg. En lille udflugt. Der var en udstilling, hvor kunstneren havde lavet aftryk af dyre fødder og aftryk fra hvaler. Jeg syntes ikke udstillingen var så spændende, fordi det var meget mørkt og i princippet meget simpelt.

Her er lidt blandede billeder fra Kunsten





På vej hjem fra Kunsten.

(Canon Ixus 130)

Om aftenen havde vi musikaften, vi sang nogle forskellige sange - og læreren fortalte lidt om hver sang. Fællessang, gospel og opera. Den sidste sang Wind og Change, syntes jeg har en helt fantastisk lyrik:


Idag (Fredag) havde jeg mine første lektioner i fotografi. Vi kom ikke igang med at tage billeder, men vi var rundt og se studiet - snakkede om kameraer og teknikker. I næste uge starter vi med at tage billeder, det meste foregår analogt, og jeg glæder mig rigtig meget! ♥

I aften holder vi en fest på skolen. Måske bliver der nogle blogindlæg kun med billeder. For jeg vil rigtig gerne kunne se tilbage på, hvad der er sket herude. Jeg er rigtig glad for at være her :) ♥


"Fejltagelser er porten til opdagelser"
James Joyce

"Sigt efter månen. Selv hvis du ikke rammer, lander du mellem stjernerne"
Les Brown


mandag den 9. januar 2012

Welcome to Vrå

Hello people ! ~ ♥

Som mange af jer nok ved er jeg netop flyttet til Vrå, hvor jeg går på højskole. og vil gerne pointere, at jeg ikke har forladt Internet-land :D

Indtil videre er jeg rigtig glad for at være her - det regner jeg selvfølgelig også med at jeg er om et halvt år :) Jeg bor på værelse med Catarina, som kommer fra Costa Rica, så jeg kan få brugt lidt af mit spanske igen, og jeg kan selvfølgelig lære hende noget dansk.
Vores værelse er rigtig dejligt. Vi har været rundt og se nogle af de forskellige værelser, og der er stor forskel på dem - men syntes at vores er rigtig hyggeligt, og at vi har god plads.


Her er vores værelse



Vores undervisning er endnu ikke begyndt. Vi har hørt en masse om de forskellige fag, været rundt og se Vrå Downtown (joke right there høø), vi har sunget sange, hygget os og her til aften havde vi spilleaften;

Trivial Pursuit, kaffe, te og ild i pejsen.
Definitionen af hygge ♥


Der er elever fra mange steder i verden; Afghanistan, Iran, Ungarn, Venezuela, Mexico, Costa Rica, Japan, Storbritannien og selvfølgelig en masse fra hele Danmark ~
Jeg har allerede snakket med en del af eleverne, men jeg glæder mig rigtig meget til jeg kender dem alle. Vi bliver omkring 70 elever dette semester, men de sidste er endnu ikke ankommet.

Zarsu's giveaway

Min allerførste gang jeg tilmelder mig en giveaway n___n


Check giveaway'en ud HER


♥ mmhh Sascha ♥

søndag den 1. januar 2012

Et nyt 100

Godt nytår til jer alle! ♥

Blogindlæg nummer 100 ! ♥

Jeg håber at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, og at I har nogle gode nytårsforsæt.

Mit nytårsforsæt er, at jeg skal lære ikke at blive sur over de små dårlige ting - og hellere bruge energi på at glædes over alle de gode ting. Det nye år er helt perfekt, at starte på en frisk.

Om en uge skal jeg afsted på højskole, så der forlader jeg hjemmet og flytter.
Om en uge har jeg månedsdag med min søde kæreste (ad jeg er så klam :D ♥)
Jeg har en masse fantastiske venner, som året 2011 er gået med, og jeg ser frem til endnu flere gode tider i 2012 ♥

Så hvorfor overhovedet bruge energi på små ting?


Min nytårsaften gik sammen med Line, Line, Pernille og Maria ♥
Tøsehygge.



Har I nogle gode nytårsforsæt?