torsdag den 30. juni 2011

Juni

Regnfuld og solrig
Men smukke Juni, du har været solrig når jeg har behøvet det
og vild og regnfuld når jeg har siddet inde og lyttet
Jeg takker ♥


Forstenet konkylie



Studenter-kørsel

De sidste to dage er gået på SS 3.x also known as studentervogn! :b
Min klasse og jeg har kørt rundt i Frederikshavn og omegn, og besøgt alle familier rundt omkring.. og spist mad, masser af mad :s gik i seng igår med ondt i maven, fordi jeg havde spist for meget - jeg er overbevist om at der er flere end mig, som har lavet samme stunt!
Det har været nogle fantastiske dage, men efter 3 dage med høj sol, alkohol, hvinen og vinken til mennesker, er jeg færdiiiiig.. er helt vildt træt, men på den gode måde, fordi det har været vidunderligt.
3 fantastiske år, med fantastiske 3.x, afsluttet med 3 dages fantastisk studenter-kørsel

SS 3.x

Mig og Pernille, når vi er bedst


3.x sir' tak til Wiki og Studienet ♥


Idag sendte jeg tilmelding til Media College. Det er dejligt, at have på plads hvad der skal ske efter sommerferien - så nu har jeg en måneds ferie, før jeg skal i skole igen :) jeg glæder mig.


Til slut; Sebastian's Romeo, sunget af Blå Øjne


Budskab:
Romeo, vågn fra drømmen
Din Julie går med en anden hjem
Hun kender dine sange, hun er fløjet forbi
Hun venter ikke i kulissen, så det er sikkert forbi
Romeo og Julie, men der mangler én
Romeo, vågn fra drømmen!

mandag den 27. juni 2011

Læsø

.. okay uden for Frederikshavn ligger der en ø. Den hedder Læsø. Der kommer 4 fra min klasse fra :b så studenterkørsels-dage gik en tur forbi øen. Fantastisk! ♥

Færge frem > Læsø < færge tilbage

Vi var hos Camilla, hvor vi fik serveret dejlig mad og kage :3 mmh. vi sad først oppe på terrassen. Men fordi der var helt vildt varmt, rykkede vi ned i haven, hvor der blev spillet kongespil, frisbee og bold + der selvfølgelig blev hygget og dyrket solen i stor stil.
1½ time før vores færge gik hjemad, tog vi ned på stranden og badede! :D wuhuuu vandet var fantastisk, og pludselig var der nogen, som fik den idé at vi skulle nøgenbade! haha så det har været en helt vildt god dag.
Nøgenbadning på Læsø 27.6.2011 :$ det står nu i min hat


..imorgen fortsætter studenterkørsel :b
så skal vi køre rundt i en rød veteran-lastbil
og i overmorgen..

mere godt vejr tak!

fredag den 24. juni 2011

Farvel og tak


Tirsdag (d. 21) aften, holdt mig og nogle piger fra klassen en lille fest, for at fejre vores huer.
Alle fra min klasse fik deres hue. Jeg er så stolt :D
Aftenen bød på sjov og spas. Og vi skrev i hinandens huer.


Onsdag (d. 22) var der Farvelfest på skolen. Det er en traditionelfest kun for afgangselever. Hver klasse havde hvert sit bord. Der blev sunget sange, spist buffet, snakket, ønsket tillykke, lærerne opførte den årlige lærerevy og senere spillede lærebandet. Syntes virkelig, at lærerne havde gjort et fantastisk stykke arbejde, for at underholde og gøre det til en fantastisk fest.
Mig og Line delte en flaske hvidvin.. og en mere.. og en mere.. Vi blev ret fulde XD ups!

Igår, torsdag (d. 23), var mig og mine forældre ude og spise på Nikolines med min tante fra Fyn. Nikolines laver bare så god mad! x___x fik stjerneskud noom. og min tante og fætter gav mig nogle rigtig søde dækservietter til min flyttekasse.
Efter vi havde spist, tog vi op på Bangsbofort, som er det højeste punkt i Frederikshavn, der liggere bunkere fra krigen, og udsigten deroppe er fantastisk! - ligger nogle billeder ind deroppe fra en anden gang.
Til slut tog vi hen til mosters sommerhus i Sæby og fik aftenkaffe. Jeg elsker virkelig det sommerhus, og har også tilbragt en sommer der med moster. Det er et lille bitte sommerhus, som emmer af sommer, Danmark og hygge.
Jeg har vedlagt nogle billeder af vinduespynten, fordi det er lige præcis sådan nogle ting, der gør det helt unikt på en gammeldags måde (og så skulle jeg også lige lege lidt med mit nye kamera) hihi






Sten, rav, skaller, den lille havfrue i en bøtte
Jeg håber at I alle har det godt ♥

tirsdag den 21. juni 2011

Student 2011

3 år. 10 eksaminer. 1 hue. snøft.

Så skete det, i dag var jeg til min sidste eksamen. Jeg var oppe i dansk, og trak værst tænkeligt; folkeviser D: waah .. men det blev et 7-tal, så jeg er glad.
Da jeg var færdig ventede mor, far, bedste, Louise, hendes mor og Line udenfor :')
Bedste gav mig huen på hiii~


Min hue og mine studentergaver
Fik et digitalkamera
To par øreringe
Og nogle penge, som skal gå til opsparingen


..Når enden er god er alting godt
men kommer til at savne gym *snøft*

fredag den 17. juni 2011

Dorothy Perkins

First hand, second hand, third hand?
Cute it up! ~

Idag fik jeg mig en ny jakke af min nabo. Nu skal du bare høre; min nabos brors kone havde købt en jakke fra England, som så ikke lige var noget for hende. Så gav hun den til min nabos svigermor, men hun syntes at den var for ungdommenlig til hende. Så hendes datter (også min nabo) spurgte så om det var noget for mig. Og kunne ikke stå for den. Baby blå, og så strutter den som en kjole. Thiiii~ cute?


Den er aldrig brugt, og jeg kan allerede se mig gå rundt med den en snevejrsdag, med et par søde støvler. Skammer mig, over at have drømme om sne :I jeg er et dårligt menneske.


Silky love ♥


torsdag den 16. juni 2011

Kita cosplay walk

I weekenden tog jeg et smut til Aalborg, for at deltage i Kita's cosplaywalk. Det var ved at være lang tid siden, at jeg havde deltaget i noget indenfor 'miljøet'. Så det var super dejligt at komme til Aalborg, og se nogle kendte ansigter og ikke mindst møde nye mennesker ~ ♥
Jeg havde mit Nogizaka Haruka cosplay på.

Jeg må beklage at indlægget kom lidt sent ind.
Endnu engang har eksamens-stresset gået ud over bloggen. Igår var jeg til historie-eksamen. Jeg trak Vikingetiden, mere specifikt; kristningen af danerne. Hååå om jeg var glad? - skreg bare en lille smule, da vi var oppe på kontoret og trække om tirsdagen ;D
Endnu et 10-tal til samlingen.
Nu er der kun dansk eksamen på tirsdag :/ nervøs oh yes!

Men så er det altså også tid til at få hue på!


Nu må der gerne snart komme noget sommer!
Jeg er gået igang med at læse Flight to Freedom.
Den handler om 13-årige Yara og hendes familie, som flygter fra Cuba under Fidel Castro's styre. Den er skrevet i dagbogsform, hvilket giver et godt indblik i hvordan Yara har det med situationen.
"The man with the transplant heart is just like me - or should I say, I am just like him.
My heart, the one now beating in my chest, feels like it belongs to someone else.
It has been transplanted here, and everybody seems to want to force it to feel something it cannot feel"

Yara føler sig meget splittet mellem USA og Cuba, fordi hun savner Cuba, men samtidig bliver hun mere og mere integreret i USA, finder venner og lærer sproget - modsat hendes far, som ikke ønsker at integrere sig i samfundet.



What am I listening to at the moment?
Franz Ferdinan - do you want to

tirsdag den 7. juni 2011

I like colours

I lørdags holdt mig og nogle af pigerne fra klassen en lille fest. En af pigerne fra min klassen fortalte mig at de har fået cracked nails-neglelak i byen .. i FREDERIKSHAVN!!! wuuhuu så i dag har jeg været nede og købe 2 stk. + 3 nye Depend neglelakker og lidt nailart. Mmmmhh jeg elsker neglelak, har en hel skoæske fyld op.

Fettish for Depend neglelak? ja lidt måske :b
Billige og i alverdens farver. Gotta love it ♥
Taste the rainbow

Har forresten været ramt af uheld lately.
Røde lyskryds, blev syg til fest, kommunen er irriterende.
Tror jeg har tisset på Guderne or so? ): de hader mig ihvertfald for tiden.
Så send lige nogle glade tanker i min retning. I need them!