onsdag den 29. december 2010

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai


.. My little sister can't be this cute



På tre dage færdiggjorde jeg animen Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai, hvilket er ret utroligt, for normalt er jeg toooootalt langsom til at se anime XD jeg er svag. 12 episoder er en meget passende længde til mig! :b

Serien følger den 17-årige Kyōsuke Kōsaka, der finder ud af at hans lillesøster Kirino er helt vild med manga, anime og især galge (gal games). Kirino er vild med alt der omhandler lillesøstre, så hun har i al hemmelighed samlet "frække materialer" i et gemt skab på hendes værelse. Hun har en skjult identitet, som er stik modsat til hvordan hun er overfor familie og venner - hun er en dygtig elev, hun er sporty og så er hun model.
Kirino og Kyōsuke har aldrig rigtig haft et forhold til hinanden, men da han opdager Kirinos hemmelighed, betror hun sig til sin bror, og hun ønsker at han skal spille nogle af sine galge spil, så hun kan få dem bedømt, om han syntes de er gode. De to bliver får et specielt forhold til hinanden, og hver gang Kirino kommer i problemer, gør Kyōsuke alt for at redde situationerne ud - som altid ender med at give ham selv bagslag.

Kyōsuke & Kirino som spiller sammen


Kirino og hendes otakuvenner, som hun finder over nettet.
Kyōsuke og nabopigen som er forelsket i ham.


Det var egentlig en meget sød serie, som handler om at stå ved hvem man er, og viser søskendekærlighed. Men i sidste ende hadede jeg de to hovedpersoner. Kirino var bare irriterende på alle punkter, en irriterende lille møgunge og Kyōsuke var bare irriterende fordi han ikke var lidt mere selvstændig, og sagde noget til sin dumme lillesøster.

Selvom jeg ikke brød mig om hovedpersonerne, må jeg jo have kunne lide serien et eller andet sted :b for så den hurtigt igennem.. ellers er det måske bare the fact at jeg keder mig utrolig meget i juleferien n____n''

~~~~~~~~~~~~~~~

Har du set noget interessant i ferien?!~

~~~~~~~~~~~~~~~

En fantastisk outtro som var til serien.
Blev fanget af den med det samme, men den
virker meget mere seriøs end serien egentlig er.
Out of connection!


Pssst! should I call you Onii-san? ♥

søndag den 26. december 2010

Glade jul, dejlige jul

Så er al juleræset ovre. Det smukke gavepapir er revet op,
maven er fuld af julemad og familier er igen gået hver til sit...

Som de sidste mange juleaftener har jeg holdt jul hjemme, med min Mor, Far og min Bedste. Det er hyggeligt nok.. Men nogle gange ville jeg ønske vi var lidt flere, at jeg havde en større familie at dele julen med. Vi havde dog en hyggelig, stille og rolig aften med god mad - og hjemme hos os får vi flæskesteg! :) og senere på aftenen Ris a la Mante, og som næsten tradition vinder jeg ALDRIG mandlen Dx i år fik min Bedste mandlen, og vandt nogle søde TripTrap nisser til juletræet.
Vil egentlig ikke fortælle så meget om selve aftenen, for som sagt er det ret stille, og derudover har vi ikke rigtig bibeholdt særlig mange af traditionerne :b julen siger mig egentlig ikke så meget. Nok fordi vi er så lille en familie, tror det havde været noget andet hvis jeg havde en masse søskende eller kusiner og fætre som kom til jul.

Fik dog en masse lækre gaver. En hel del af dem var flyttesager. Skal jeg seriøst være voksen til sommer?! D: jeg er ikke klaaaaaaaar! jeg er stadig 12 år gammel TT________TT (ihvertfald in my mind). Jeg fik det fedeste grydesæt i rødt! :D og nogle fantastisk lækre skåle. Glæder mig faktisk til at tage det i brug.
Så har jeg fået den smukkeste halskæde, med et dråbeformet vedhæng som er helt glitter'glitter'sparkle'sparkle O__O! ♥ kunne desværre ikke få taget et godt billede af den. Og så fik jeg Pompoko XD MERE GHIBLI!! ♥ ♥

Fik de her lækre læder handsker, som jeg havde ønsket mig. Syntes de er fede, fordi de er feminine på en cool måde. og mascaraen fik jeg af Line ♥ ♥ den er bare aaaaalt for lækker. Den lille mascara er specielt lavet til det inderste af vippen.



& af Bedste fik jeg en strikketrøje ♥ den er lige til at dø i. Tryg og varm ♥



1. Juledag

..Er der ikke en eller anden regel om at 1. juledag skal man bare ligge og se TV hele dagen? - sådan plejer det ihvertfald at være herhjemme :b Så jeg var hjemme hele dagen og hygge. Startede dagen med Tokyo Godfathers, som er min yyyyyyndlings anime (film) til dato. Elsker den, og den hører bare til julen. Fik den faktisk til jul sidste år, og har formået at se den et utal af gange på det ene år n___n'' kan kun varmt anbefale den!




2. juledag

Først på dagen har jeg rigtig hygget mig med mor ♥ og vi har blandt andet lavet en chokolade/nødde kage ♥ julens nødder skulle jo bruges, så vi besluttede os for at lave en lækker kage. Mums!

Senere tog jeg med Per en tur til Bangsboskoven for at få noget luft. Vi bestemte os for en af de tre ruter, men endte med at tage en ny rute 'Kongestien' som er blevet lavet her i sommers, fordi vi ville undgå alt for bakket terræn - vi endte dog i MEGET bakket terræn XD morede mig gevaldigt, selvom det endte med en tur på numsen fordi der var alt for meget sne og det hele var mega glat. Men det var nu en dejlig tur :) vi kom forbi en masse dyr, og der var bare heeeelt stille. Elsker naturen når der er helt stille og roligt. Vi så rådyr, tyre, får, heste og maaaaange fugle PÅ ÉN GANG! O___O
...En deeeejlig dag ♥

~~~~~~~~~~
Håber at alle I dejlige mennesker har haft en god jul ♥


Og lige til sidst! Traileren for Tokyo Godfathers,
hvis du nu ikke har set den! ;)

torsdag den 23. december 2010

A bucket of beauty

Imorgen er det freaking juleaften! hvor blev tiden lige af?!

I søndags, til 4. advent fik jeg en stegepande og en hårbøjle :D det er lækkert med en gave som en stegepande, for det er en ting som er alt for træls at skulle ud og købe.. medmindre man selvfølgelig lige brænder for at få lige en bestemt slags! :b
Kort og godt 4. advent.

Ville lige lave en post med min dejlige julekalender, som jeg fik 1. advent. Havde ikke ligefrem verdens største forventninger til den, men blev positivt overrasket. Har fået nogle vildt lækre ting! Mascara, øjenskygge, pudder, en stor dejlig børste, glimmer i forskellige afskygninger, lipgloss, læbestifter, neglelakker, og vipper!! mm.




God jul til jer alle! ~ ♥

lørdag den 18. december 2010

December update

..Så er det vidst tid til at jeg opdaterer bloggen!
December har været en super travl måned, eftersom jeg har været igang med mit studieretningsprojekt. To heeeleee uger foran computeren med en opgave. suk suk suuuuuuk!
Jeg skrev i Engelsk og Spansk om Latinoer i USA, med fokus på Cubanere, hvilket var rigtig spændende eftersom jeg ikke vidste ret meget om dem. Det gode ved at arbejde i sprogfag er at man skal analysere historier. analyserede to noveller og en roman. Det bedste ved at analysere stof, er at man kommer helt i dybden med tingene, og man får så meget ud af det!

Yndlingscitat:

”Mírame, miénteme, pégame, mátame si quieres
Pero no me dejes. No, no me dejes, nunca jamás..."

__________

"Se på mig, lyv for mig, slå mig, dræb mig hvis du vil
men lad mig aldrig alene. Forlad mig aldrig, aldrig igen..."


Under SRP var der lavet en side hvor man kunne optjene achieves for forskellige ting :b det var en sjov lille opfindelse, som også gav lidt konkurrence, som var godt for opgaven.
Her er de achievements jeg opnåede i løbet af de to uger:

Full throttle ahead: Få udleveret din problemformulering. (+10)
Let's get it started: Læs min. 1 bog. (+15)
19 to go: Skriv 1 side. (+5)
High-five! Skriv 5 sider. (+5)
Halfway there: Skriv 10 sider. (+10)
Almost done: Skriv 15 sider. (+10)
Bookie: Hav 4 ellere flere bøger på din kildeliste. (+25)
Anti-social: Skriv på din opgave uden at være online på facebook i 30 min. (+5)
Anti-socialism: Skriv på din opgave uden at være online på facebook i 2 timer. (+10)
Anti-Socialist: Skriv på din opgave uden at være online på facebook i 5 timer. (+20 +Title " The Anti-Socialist")
More dots! Ret din SRP opgave igennem for komma og punktum fejl (+20)
(hvis det tæller at bestikke en til at gøre det?! - Tak Nathalia ♥)
Jobs done: Bliv færdig med SRP. (+20)
It's all cool: Aflever din SRP. (+20)

175 points n____n I did a pretty good job ♥

Før SRP gik i gang, havde jeg lidt aftalt med mig selv at jeg skulle opdatere hver advent... fik det desværre ikke gjort pga. SRP-presset >____<>
og 3. advent fik jeg en føntørre, som var hårdt tiltrængt. Min anden (min mors gamle, fra hendes ungdom) valgte at gå på pension TT____TT well shit happens?

Syntes bare den er så smuk !

Igår var jeg så til Julefrokost med min klasse, og som altid blev det holdt hjemme ved Maria. Maria-mor havde lavet os dejlig julemad ♥ vi spillede pakkeleg, og jeg vandt min egen gave (fordi den var sej) Kaptajn hat ;) samler lidt på random udklædningsting. og vi spiste også dejlig risalamante, men det var lidt som om der ikke var nogen der fandt mandlen... og lidt som om folk var ved at være godt fulde på det tidspunkt, og ikke rigtig kunne spise noget :b
Omkring kl. 20:30 skulle vi afsted til gymnasiet. Juleefeeeeest! den eneste fest hvor der også er inviteret gamle elever, så gymnasiet var godt fyldt. Der var diskotek på stueetagen, og nede i kælderen var der café med bands. Tiden fløj bare afsted! og pludselig sneede det, så fik et lift hjem ad Pernilles mor, fordi Pernille ikke ville have jeg skulle gå hjem i snevejr :D tak til Pernille og hendes mor! ♥

Mig og pigerne
(Sara, Maria, Line & mig)

Skulle du være i tvivl?!
Det er mig der er kaptajn af skuden!