søndag den 28. november 2010

1. Advent

... så blev det første advent. det sneer. jeg er træt.
I adventsgave fik jeg en kalender fra Matas. Glæder mig til at se hvad der er i den! :D er faktisk glad for at jeg ikke har fået en chokoladejulekalender i år. Jeg får dem som regel aldrig spist, og så sidder jeg med 15 stykker chokolade til juleaften :x chokolade til morgenmad!!

& endnu bedre! den er totalt lækker at kigge på!
Frække øjne ♥ ♥ ♥


UPDATE'UPDATE!

I torsdags gjorde jeg en god gerning! jeg var frivillig, til at dele gratis gaver ud for det trænings center jeg går i. Det er et trænings center kun for kvinder, så det var selvfølgelig kun til damerne. Det føltes faaaantastisk at give gaver. I gaven var der en træningsmåtte, en lille træningsbold & en DVD der viser hvordan man skal bruge det. Oveni det var der nogle små poser, hvor der var nogle forskellige ting i - jeg troede egentlig bare at det var reklamer, men fandt ud af at i nogle af poserne var der gavekort til ansigtsbehandling for dig og 7 veninder! :O syntes det er en vild gave.
Det var hyggeligt, og hårdt arbejde (og skide koldt!). Men følte virkelig jeg havde gjort noget godt! :)


Igår (lørdag) var jeg til fest hos en fra min klasse :b det var som altid rigtig hyggeligt, og vi lavede alle mulige underlige ting, som vi plejer! ♥
Syntes det var en rigtig dejlig aften! - trods der var en som gik kold før 21 n_____n'' men det sker jo?!

Vi danser Free Styler! siddende :D

(smiley-face)


onsdag den 24. november 2010

The deathly hallows

I forgårs kom årets første sne, som lagde sig.. jeg hader sne ): og sne hader mig - sneen angreb min cykel og væltede den og mig lige ved krydset ude foran skolen, hvor alle lige havde fået fri TT___TT *pinligt!* ikke nok med at min stolthed gik en lille smule i stykker, så forstuvede jeg også min fod. Der er grunde til at sne er ondt!

Det hele hjalp dog lidt da jeg senere samme dag (igår) skulle hen til en og have lavet negle :) hun manglede nogle at øve på, da hun snart skal til eksamen. Mmmmhh gratis gelénegle.

& dagen blev endnu, endnu bedre da jeg skulle i biografen og se Harry Potter and the Deathly Hallows! sammen med søde Nathalia :D ♥ filmen var rigtig god, og var egentlig lidt bange for at de over 2 timer ville føles som lang tid, men var opslugt til lærrede hele filmen igennem! O__O .. og den kærlighed ♥
Som altid er der mystik og historien er så fantastisk sat sammen. Har besluttet mig for at jeg VIL ned og se den anden halvdel til nattepræmieæren. It's magical! ♥

Lige lidt billeder fra filmen:


Pssst! så kommer spanierne imorgen! :) det bliver hyggeligt ♥

søndag den 21. november 2010

Sugar & Spice november

Igår var jeg en tur i Aalborg med Loli-gruppen Sugar & Spice, som jeg er medlem af. Vi var 6 i alt, og vi tog ud og se to museer - Kunsten og Utzon center. Elsker at være på museum, jeg syntes det er super spændende at komme ud at se noget nyt og anderledes.
Da vi ankom til Kunsten, gik vi ned og fik mad som det første, om'nom'nom jeg fik et pølsehorn, varm kakao & en chokolade/nøddekage O__O droool! når Loli'er samles er det en regel at der skal være mad!
Da vi havde været på de to museer tog vi hjem til Sascha og så Poca Hontas.. eller det vil sige Thea var vidst den eneste der fik set hele filmen, eftersom mig, Astrid & Mette faldt i søvn og Sascha og Michelle lavede Pizza. Vi sad og hyggede og bare snakkede :3 det var virkelig tøsehygge ♥

gruppe-billede taget af Sascha ♥
(Look at all that snow?!?!)

Det var en rigtig god dag ♥ tak til alle pigerne



Det sidste billede er fra en udstilling på Utzon center.
Det var den udstilling jeg syntes var sejest! den havde alle mulige ting, som var lavet og genbrugt af andre ting. Fx var legetøjet lavet fra træ brugt ved vejarbejde.

fredag den 19. november 2010

J-popcon 2010

... 12-14 november

Kære J-popcon
Jeg beklager meget at dette indlæg er kommet ind så sent,
men jeg har virkelig haft travlt med at læse op til SRP - to
bøger på fire dage, er ikke så lidt når man samtidig skal gå
i skole og lave lektier og afleveringer. Og oveni det sidder jeg
og skriver dette indlæg med alkohol i blodet. Jeg skammer en
lille smule .. Jeg håber ikke at du føler dig stødt, for det skal
du ikke. Det var en rigtig god weekend, med en masse dejlige
mennesker. Kære J-popcon jeg vil bare sige at jeg elsker dig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Jamen som sagt har jeg jo være til J-popcon, og som altid er det noget af en oplevelse. Syntes det var blevet super godt at J-pop havde fået nye lokaler, det var så meget mere plads!

Turen gik til Sjælland fredag kl. 12:00. Kørte med Sascha, Kenny, Astrid og Louise ♥ det var så hyggeligt at være afsted med dem igen - føler mig som en del af en lille familie :I det er deeeejligt. Da vi nåede frem til connen nåede mig og Louise lige præcis at komme ind til Introen! pweh thank God for J-pop always being late!
Senere skulle jeg være med i et J-fashionshow, som Sascha var arrangør for. Kan godt lide at Sascha sagde der ikke var særlig mange i salen, men at den stort set var fuld :D men syntes det var rigtig sjovt! var faktisk kun ved at dø, da jeg skulle gå op af trappen til scenen >____<'

Mit yndlings billede, taget af Kenny.
Credit til Sascha! ♥ elsker når du ligger billeder op!


Om lørdagen var der cosplayshow. Det er det jeg ser allermest frem til ved con (ud over at se folk selvfølgelig). Elsker humoren, de smukke cosplay og spændingen! Sørine og Abena vandt cosplayshowet og det var SÅ fortjent. Elskede virkelig deres act. *fangirl* .. må dog sige i samme åndedrag at jeg også elskede pokémon-acten thiiihiiii elsker dem, glæder mig til hver con til at se hvad de har fundet på *fangirl* .. Uh! havde nær glemt det sejeste! Mig, Louise & Line fik plads på 1. række! >:3 heeeelt henne ved scenen - føler mig så sej, føler mig så iiiih! taknemlig! tak Morten ♥

Mit cosplay om lørdagen
Nogizaka Haruka


For én gang skyld købte jeg ikke en masse ting. Købte faktisk ikke rigtig noget, men fik veeerdens bedste gave af Louise ♥ Fik nogle små Miyazaki-figurer. Jeg elsker virkelig hans film, så var fuldstændig forelsket da jeg så dem.


ER DE IKKE BARE SØDE?!?!? - de har fået deres helt egen hylde sammen med mine Miyazaki-film ♥
Mange mange tak søde Louise :I


Det var en rigtig god con! Tak til alle jer skønne mennesker,
der har været med til at gøre weekenden fantastisk. ♥


Pssst! Line er mega sej, for hun vandt ædekonkurrencen på Wagamama!
& du syntes ikke du får noget ud af det ;) mentioned on blog ♥ You lovely girl

onsdag den 3. november 2010

My little haloweekend

Endelig skal der postes om weekendens forløb, har det også helt dårlig med at der er gået så lang tid inden jeg har fået taget mig sammen, men jeg er simpelthen under kæmpe pres for tiden. Vi har sygt mange afleveringer for i skolen, fordi vi snart skal skrive SRP (som jeg også skal finde materiale til), og oveni hatten har jeg nu en kat som lige er blevet opereret. Så han skal også nusses lidt om.

Fredag

Tog jeg tidligt til Aalborg, for jeg skulle ud og besøge Media College og se uddannelsen Medie Grafiker. Det var super spændene, kom rundt og se skolen og ind i en klasse hvor jeg fik lov at snakke med nogle Medie Grafiker studerende, så havde jeg møde med studievejlederen og jeg var også lige nede og besøge Sascha i hende klasse weee *heart*

Efter jeg havde været på Media College tog jeg ind til byen, hvor jeg mødtes med Louise n___n vi var lige lidt forskellige steder hennde bl.a. Sterio Studiet hvor jeg fik 3 Fruits basket DVD'er til 50,- & Ponyo til kun 40,-!!!!!! min lykke var gjort
Om aftenen holdte Louise Haloween/fødselsdagsfest :D der var pyntet vildt flot op med spindelsvæv, græskar, lys, UV-lys, edderkopper og alt der nu hører til. Det var super hyggeligt og jeg fik lært nogle nye mennesker at kende :3 Louise har søde venner.

Græskar, dog ikke lavet af Louise.
Men til ære for Louises seje græskar! :3



Lørdag

Om lørdagen tog Louise, Astrid, Sascha, Kenny og jeg afsted til Århus hvor der var J-fashion-haloween meet-up. Vi var inde på Aros og se nogle af deres udstillinger (havde glædet mig helt vildt til at komme derind). Det var super fedt og syntes faktisk det var nogle rigtig interessante udstillinger, trods de var meget blodige og provokerende.
Det var rigtig hyggeligt at se en masse kendte ansigter igen, og syntes det var rigtig stort at Lina tog med til meet-up'et :D det var så hyggeligt at se dig igen!
Efter vi havde været på Aros skulle vi spise på en Amerikans diner. Mig og Louise delte en omgang Nachos. Om'nom'nom'nom jeg elsker nachos >____< *heart*


Love this pic! :D
Can't reach you TT__TT *heart* love på Kristine



~ Tak til alle for at gøre det til en rigtig dejlig haloweekend ~
Love you guys *heart*